pondělí 19. září 2016

Zdánlivě uklizeno / Ostensibly tidy

O víkendu jsem našla trochu času udělat pořádek v pracovně a napadlo mě Vám udělat pár rychlofotek. Vždycky se tak ráda kochám uklizenou pracovnou, obzvlášť když vím, že se jedná o stav  doslova chvilkový. Z pracovny jsme za ta léta udělali takové naše malé odkladiště. Určitě to znáte. Do ruky se Vám za týden dostane dost věcí, u kterých zrovna nevíte, kam rychle s nima, nebo víte, ale nemáte čas na jejich zatřídění do šanonu apod. Takže přijdete po týdnu a jste rádi, že se Vám na stůl vejde alespoň hrníček s kávou, při troše štěstí i notebook.

"Knihovna" nebo spíš parodie na ni vedle stolu je mnou vylepšená část ze série Billy z Ikea. Sklo jsem polepila tabulovou fólií, protože to, co se nachází uvnitř je žalostné. Ledabyle poskládané/neposkládané knihy, doplněné šanony rovněž bez ladu a skladu. Nemluvě o stále nevybalených knihách v krabicích v šatně. Na to by nechtěl koukat nikdo včetně mě. A tak už měsíce volám po knihovně nové. Její místo i její vzhled mám právě za ty měsíce dokonale promyšlené. Plánů na dokončení různých restů máme pro nadcházející podzim a zimu opravdu mnoho a tak doufám, že se s Vámi nejlépe ještě tento rok budu moci podělit o radost z knihovny nové.

Přeji Vám krásné první podzimní dny,
Katka









5 komentářů:

  1. Kači, nádherná pracovna !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, díky! Teď to tady začínám mít opravdu ráda! PAPA

      Vymazat
  2. Nádherná pracovna! Kačenko bylo by možné udělat článek o svítidlech? Budeme brzy zařizovat dům v tomto stylu a vůbec nevím, jaké osvětlení zvolit na strop 🙈 Ať se Vám v pracovně krásně tvoří a děkuji za krásnou inspiraci, Klára

    OdpovědětVymazat