středa 27. ledna 2016

Pracovna v novém

Nejdřív tu byly bílé zdi, pak šedivé a teď aktuálně opět bílé. Myšlenku na černou zeď musím zapudit. Ta se podle mě bude těžko přetírat :-). Pracovna se mění asi tak jako ostatní místnosti v celém domě. Mně to ani nevadí, protože ke spoustě věcí si musím dospět. A pokud si vše přetvářím sama, tak to nevadí ani mužovi ;-).

Stůl na dřevěných kozách na mě působí v malé místnosti trochu robustně, takže čím dál častěji přemýšlím o jeho výměně za nějaký více subtilní. Pokud bych šla levnější cestou, tak bych určitě zvolila klasiku z IKEA- podnoží LERBERG. Nicméně více a poměrně dlouho toužím po stolovém podnoží STANDARD od Michala Maláška (Master & Master). Tak uvidíme kdy a zda vůbec změna proběhne, protože letos těch plánů mám tolik... Z obývacího pokoje jsem si zapůjčila mou oblíbenou J104 a u stolu se mi líbí více než DSW. Takže židle se u nás doma přesouvají snad ještě více než figurky po šachovém poli.

Součástí pracovny je i postel pro hosty, kterou i přesto, že ji využíváme, bych ráda vyměnila za velkou knihovnu. Ideálně něco ve stylu skříněk BESTA a ještě ideálněji - mnou navržená knihovna zhotovená truhlářem na míru.

Už mě z těch mých všech plánů běhá hlava kolem. Na druhou stranu je to pro mě jakýsi způsob realizace, takže hurá za ně ;-) Teď jdu chvíli odpočívat, protože mi po dlouhé době skolila nemoc a já se s vypětím všech sil přemluvila jít nafotit pracovnu. Tak doufám, že se bude líbit.

Přeji Vám krásné dny, Katka








8 komentářů:

  1. Já bych neměnila nic, je to perfektní tak, jak to je! Krásné, tleskám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, velké díky! Vím, že asi není třeba nic měnit... Jenže já žena blíženec nebudu spokojená asi nikdy :-) Tak aspoň je co dělat, ne? ;-) PA

      Vymazat
  2. Opět obdiv!!! Krásné a ten tool box :-)))!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, díky :-* Jo, toolbox je skvělá věcička! Hezké dny, Pa

      Vymazat
  3. To mám dneska radosti. Našla jsem pěkný blog, který má pěkné fotky a je o bydlení. Tak se tetelím blahem a jdu se podívat na starší příspěvky. Dávám do oblíbených a těším se na další nové příspěvky.
    A Pileu závidím, zrovna teď jsem na blogu psala jak ji nemůžu nikde sehnat :)
    A měnila bych taky furt, Blíženec, ouje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, Martino, tak to pěkně děkuji za zlepšení nálady. Plánuji giveaway o 2 sazeničky Piley a to někdy během příštího týdne ;-) Blížencům zdar! Pa Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Pracovna nadherna, nemenila bych. Nadherna stolni lampa. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, jsem asi pošuk, měnila bych stále a všechno :-) A moc děkuji, z lampy jsem také nadšená. Hezké dny, Pa Katka

      Vymazat