pátek 10. června 2016

Teepee

Teepee dostala Maruška před 2 lety k prvním narozeninám a asi z něj byla více nadšená maminka než ona sama. Nyní už jeho kvality dokáže pořádně ocenit nejen Maruška ale i další děti, to když se u nás sejde více maminek s potomky. Kolikrát teepee doslova létá vzduchem, protože pět rozdováděnýh dětí je už slušný gang. Tady pak ocením možnost jeho vyprání v pračce. Je jasné, že děti si většinou hrají s nějakou dobrotou v ruce.

Stan nám šily šikovná děvčata z Vigvam design. Ony toho dokáží samozřejmě ušít mnohem víc. Ušijí Vám dokonce teepee na přání a můžete si vybrat z několika velikostí. Rozhodně doporučuji návštěvu jejich stránek, oči Vám budou přecházet z té vší nápaditosti a nádhery.

Na zdi za teepee je pomocí washi pásek připevněn růžový plakát od A Little Lovely company, kde se na Marušku směje roztomilé sluníčko. Za postýlkou má zas plakát s měsíčkem od oblíbených OMM design, který jste mohli vidět již v dřívějším článku. Mně až později došla ta nenápadná symbolika: postel- spaní- měsíc, teepee- hraní- sluníčko :-) Tyhle drobné detaily mám prostě ráda.

Takže jediné, co se u Marušky v pokojíčku změnilo, je vlastně přítomnost teepee, které se přesunulo z obýváku. Díky uvolněnému prostoru v obývacím pokoji, mohu začít hledat nějakou parádní kuchyňku pro naši malou kuchařku.

Mějte krásné dny,
Katka








7 komentářů:

  1. Kačenko, píšu ti to často, jsem pokojíčkem okouzlena... Vždy když vystavíš nějakou fotečku. Tomu říkám stylový a navíc útulný (na to občas blogerky zapomínají) pokojíček ;-) DOKONALOST! Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verun, děkujeme s Maruškou obě dvě. Je pravda, že z Marušky pokojíčku se minimalismus úplně vytratil, prostě mně tam neseděl. A tak jsem ráda, že se Ti tak moc líbí. Pusu, PA

      Vymazat
  2. Moc prijemne prostredi, Maruska musi byt nadsena:-). Pekny den. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, je tam příjemně i mně, to je fakt :-D Moc děkujeme, pusu, PA

      Vymazat
  3. Milá Kateřino, veliká nádhera! Také máme teepee od Vigvam design, jen ten pokojíček bude až ve slaměném domě. Nechám se s dovolením inspirovat Maruščiným. :) Krásné léto, Veronika.
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/2015/12/teepee.html

    OdpovědětVymazat
  4. Krása veliká !!!! Maruška se má .... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný pokojíček. Já jsem se také snažila dceři udělat hezky sladěný pokojíček. Má v něm spoustu hraček, které jsou uložené v boxech v regálu nebo pod postelí. Největší radost má ale z teepee , do kterého se přede mnou chodí schovávat :-D.

    OdpovědětVymazat