pondělí 18. července 2016

Jídelna

 Konečně jsem se dočkala nového stolu. Podnoží už mám doma přes čtvrt roku. Ale je až neuvěřitelné, jak moc velký problém pro truhláře je objednat desku požadovaného rozměru... :-) Nicméně mám ji a jsem šťastná, že máme velký, bílý stůl. Nohy ke stolu jsem měla už dlouho vyhlídnuté a tuším, že poprvé jsem je zahlédla před X měsíci u někoho na Instagramu. Pak stačilo jen dopátrat, kdo je výrobcem. K mému překvapení jsem zjistila, že nohy potažmo celý stůl vyrábí oblíbené studio HAY. Tím pádem se mohla rozjet další pátrací akce s názvem "kde objednat, aby mě pošta nestála majlant". Podnoží jsem našla na finském e-shopu a měla jsem ho do týdne doma, dokonce s poštou zdarma.

Celou dobu jsem si byla jistá i židlema. Křesílka HAY AAC jsem chtěla doplnit židlemi J77... Teď už si tak jistá nejsem. Nevím, zda 2 vedle sebe nebudou příliš titěrné. A do čela jsem chtěla dát právě AAC. Co myslíte? Jak to mám poskládat? Nebo máte tip na jiné židle? Já před lety zakotvila právě u HAY a nějak už nepátrám po jiných značkách. Samozřejmě budu moc ráda, za každý nový nápad, myšlenku či tip na jinou židli...

PS: Růžová fešanda v košíku poputuje do záhonu, ale na stole ji to také moc sluší. Určitě ještě počkám, až pominou ty největší vedra.

Užívejte léta, co to jde. Já také trochu přehodila na prázdninový mód. Na IG však přispívám poměrně pravidelně, takže kdyžtak se "uvidíme" tam.

Mějte se, Katka.









6 komentářů:

  1. Za mě jsou top křesílka hay,co tam máš.Je to nadčasová,čistá a elegantní záležitost ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za názor. Vypadá to, že u nich zřejmě zůstanu, žádné experimenty... Katka

      Vymazat
  2. Kresilka jsou krasna, stul taky, opet povedene. Pekne leto. M.

    OdpovědětVymazat