čtvrtek 14. ledna 2016

Vánoční radosti

V uplynulém roce jsem musela být asi dost hodné děvče. Protože jinak si tolik krásných dárků neumím vysvětlit. Krom ryze praktických darů, jsem našla pod stromečkem i méně praktické. Prostě ty, které přispějí spíše po estetické stránce. A ty my ženy máme nejraději, že? Protože s fukarem na listí bychom moc parády nenadělaly, že?

Radostí pod vánočním stromkem bylo mnoho. Tou největší však pro mě bylo to, že jsme se opět celá rodina ve zdraví sešla u štědrovečerní tabule. Maruška už si konečně své třetí Vánoce pořádně užila a my společně s ní. To její doslova zuřivé rozbalování dárků mám před očima doteď :-)




Dostala jsem knihu. A ne ledajakou... Listuji jí a inspiruji se denně. Monochrome home od Hilary Robertson s fotografiemi od Piy Ulin bylo mé "must have" už dlouho.




Maminka mi udělala radost poukázkou, takže mezi svátky mi přišel křehký balíček s ručně foukanou vázou od Muuto. A protože ji to sluší jak samotné tak s dalšími skleněnými kousky, tak jsem ve slevách v H&M Home ulovila další kus skla v podobě dózy s dřevěným víčkem.

I nějaká elektronika se pod stromkem našla. A i když nebyla úplně tak žádaná, tak dnes bych ji nedala z ruky ;-)

Mějte krásné dny. Já se co nevidět ozvu. Mám totiž ještě jeden dárek, který Vám určitě ukážu, a který je teprve na cestě.

PA, Katka

10 komentářů:

  1. Nadherne dárky!! A moc se mi libi i fotky:) Jsem zvedava i na ten co mas na ceste!!

    Teru

    OdpovědětVymazat
  2. Jooo a nezda se mi to? Novy jídelní stůl?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel zatím ne. U nového řeším stále desku :-( Snad se dočkám v únoru... Na fotkách je jen bílý ubrus...

      Vymazat
  3. Krásné dárky.. ta váza s dózou super. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, je pravda, že jim to spolu sluší... Akorát mám trochu problém s naší divokou Maruškou... Když projde okolo, tak skoro nedýchám :-) Takže sklo asi sbírat nebudu :-) PA

      Vymazat
  4. Opět pastva pro oči 8-)). Krááása! Není nad to prodloužit si vánoce, u nás už to taky začíná být skoro tradiční.

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, Káťo, velmi děkuji! Já bych mohla mít Vánoce každý měsíc :-) Tak jako ráda dárky dostávám, tak je ráda dávám... Nu co, už jen 11 měsíců, to vydržíme :-) PA

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne fotky, to se tedy tesim na dalsi :-)!

    OdpovědětVymazat