sobota 24. června 2017

Můj koutek v ložnici / My corner in the bedroom

Už bylo na čase rozlousknout ten tvrdý oříšek, kterým se za několik let pro mě stal kout v ložnici. Nevěděla jsem si s ním rady, protože jsem dlouho toužila po nějakém "beauty koutku", kde bych měla zrcadlo, polici a pohodlnou židli a kde bych se měla ideálně každé ráno líčit. Jenže první, co ráno potřebuji, je pořádný hrnek kávy a komu by se pak zas chtělo nahoru po schodech. A stějně se mi nejlépe líčí v koupelně, kde je na tohle nejlepší světlo. Takže takový koutek by mi byl v ložnici téměř k ničemu. A tak jsem časem přehodnotila svůj názor a smířila jsem se s tím, že holt žádný beauty kout mít nebudu. 

Nevadí. Mám totiž kout s opravdu velkorysým zrcadlem, které nám v domě scházelo. A i když se toto příliš neshoduje s principy Feng Shui, snažila jsem se alespoň zrcadlo neumisťovat přímo naproti posteli a naproti dveřím. Zrcadlo jsme pořídili v Ikea. Jinde jsem nenašla tak velké zrcadlo v hliníkovém rámu a za rozumnou cenu. Tenhle kousek má bezmála 20 kilo a bylo nutné jej z důvodu bezpečnosti připevnit ke zdi, což mi bude bránit v jeho případném posunutí či přemístění. Taky nevadí. Alespoň něco tady v domě bude mít své stálé místo :) Hliníkový rám zrcadla ladí k nástěnným lampám Artemide. Hliníkové rámy dostaly také mé oblíbené postery v ložnici.

Vedle zrcadla stojí stojan na šaty od Hay, kam si věším ty aktuálně nejoblíbenější kousky oblečení. Tuto dvojku jsem doplnila jak jinak než rostlinou, protože ty provází každou místnost v našem domě.

Další část v našem domě je hotová a já se už moc těším, až vám nafotím spodní koupelnu, protože té se dostalo naší pozornosti v několika posledních dnech a zdá se, že finišujeme. Ale ještě předtím vám přeci musím představit květináče od DBKD, které už jsou už konečně naskladněny na LALA Design, což jsem slibovala v postu posledním. Najdete je v nové sekci Botanika.

Přeji vám krásný víkend,

Katka






5 komentářů:

  1. Dobrý večer Katy prosím mohu se zeptat jakou šedou barvou máte vymalováno značku a odstín jinak bydlení máte moc krásné děkuji Gábina.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplne skvelé, ku všetkému som dospela aj ja, ale ostala som s produktami len v rámci Ikea, ale to miesto pre mňa je problém...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, krásná ložnice... jaký máte průměr a výšku toho květináče od DBKT? To neni ten závěsný který mají v nabídce nebo je? Děkuji Petra.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezka loznice ;) Ja jsem u sebe resila spatne svetlo. Hodne si ctu a nekdy ctu na posteli, na zemi, na zidly, na pohovce a vyresila jsem to timto stropnim svetlem https://www.svitidla-intex.cz/detska-svitidla/do-studentskeho-pokoje/nowodvorski-6632-eye-super-black-stropni-svitidlo.html kde si vzdy presne namirim na misto, kde se vyskytuji a je to prijemnejsi jak lampicka, ktera je v nizsim prostorovym polozeni.

    OdpovědětVymazat