sobota 10. června 2017

Dvojitá radost / Double joy

Dnes mám opravdu krásný den plný radosti. Jsem šťastná a radost ze mě jen sálá. Ráno v 5 jsem se totiž stala tetou. Tetou té nejkrásnější holčičky Alice. A tak ti, Aličko naše, přeji opravdu krásný život!

No a abych pozvolna přešla k tomu, proč tu dnes dnes s vámi zase po dlouhé době jsem. Radost jsem měla i včera, a to rovnou dvojitou. Konečně totiž dorazily vysněné nástěnné lampy Tolomeo od Artemide. Nadšení bylo tak veliké, že i když jsem se vrátila z poměrně náročného teambuildingu, tak stejně mě v 8 večer nemrzelo vytáhnout vrtačku a vrtat 6 děr. Tady pro mě budou mít pochopení zejména ženy, protože doma si zbytek rodiny ťukal na čelo, namísto aby se vrtačky chopil sám :)

Každopádně z lamp jsem hodně nadšená. Nejen kvůli jejich vzhledu. Na tmavě šedé zdi totiž vypadají velice jemně a elegantně a jsem ráda, že nakonec zvítězila jejich stříbrná varianta. Malé černé lampičky Bollard od Menu byly sice také moc pěkné, ale ne úplně ideálně plnily svoji funkci čtecích lampiček. Putovaly do obývacího pokoje na místo, které brzy projde také jednou velkou změnou, kterou bych ráda představila hned ten další týden.

Stříbrné lampy mají velkou výhodu v tom, že je můžete směrovat do libovolných poloh pomocí tahového mechanismu, kterým je přiznané ocelové lanko. Samotné stínítko je rovněž otočné a výklopné, takže variabilita lampy je téměř nekonečná. A to je to, co mně tady v ložnici u osvětlení scházelo.

V rohu naproti posteli můžete vidět nový věšák od Hay, který už mám několik týdnů doma a který stále čeká na své pravé místo, které bude, jen co bude zrcadlo, které mi nikdo nechce přivézt z Ikea :) Původní ikeácký štendr putoval dop šatny a v ložnici tak zůstane pouze tento krátký věšák Loop Stand, na kterém bude vždy jen pár mých aktuálních top sezónních kousků.

Doufám, že se vám má další, menší proměna ložnice bude líbit. Mějte krásné slunné dny plné radostných zpráv, třeba tak jako já.

Katka









8 komentářů:

  1. Kači, gratuluji k neteřince !!!! Lampičky jsou nádherné a krásně tam sedí !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, děkuji. Neteř je úžasná a dělá jen radost! Děkuji za zastavení se. Fajny dny!

      Vymazat
  2. Katko, přeji mnoho krásných chvil strávených s neteří. Lampy tam sedly jak pr... na hrnec. Paráda! Paja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, že jo??? Jiné tam snad ani být nemohly :) Moc děkuji! Fajný dny, papa

      Vymazat
  3. Přeji Alicce hodně zdraví, štěstí a láskyplnou rodinu. Lampičky vypadají náramně. Měj se prima. Ahooj

    OdpovědětVymazat
  4. Katy máte to nádherné ,mě se moc líbily i ty lampy předtím ,ale tyhle jsou o moc praktičtější mohla by jste mi prosím napsat jaký máte odstín barvu té šedé stěny o prázdninách chci malovat a ta by se mi moc líbila děkuji Gábina.

    OdpovědětVymazat
  5. Také jsme nemohli najít zajímavé koupelnové zrcadlo dost dlouhou dobu. Naštěstí jsme ale narazili na eshop jménem emako, kde jsme vybavili kompletně celou naši koupelnu za docela dobrý peníze :-)

    OdpovědětVymazat