pátek 4. března 2016

Téměř hotovo

Stále jsem její dodělání odsouvala kamsi dozadu. Až letos na ni přišla řada. Je řeč o naší ložnici. Minulý rok zde probíhaly nějaké opravy a tak je třeba přemalovat šedivou zeď za postelí. Proto přemýšlím o tmavší šedivé. A přestože se v naší ložnici (konečně po těch letech) cítím dobře, tak mám pocit, že tmavší barva by ji jen prospěla. Určitě by působila útulněji.

 Tedy možná se v ložnici zas tak moc nezměnilo. Chtěla jsem vyměnit noční stolky, ale vždy jsem skončila u stoliček od Bloomingville. Trochu mě totiž trápila ta nepřítomnost nějakého šuplete na drobnosti. Vyřešila jsem to sáčkem od Uashmama, kam si uschovám kosmetiku a vejde se i nabíječka, víc nic ;-). Takže problém se zásuvkou je, zdá se, vyřešen. A až někde objevím ty "pravé" noční stolky, pak se stoliček ráda vzdám.

Jediné, co doznalo větší změny, byl takový neutěšený kout vedle okna. Přemýšlela jsem o nějakém krásném toaletním stolku, jenže líčím se dole v koupelně a to skoro za pochodu, tak by byl časem jistě nevyužitý. Poté jsem se poohlížela po nějakém pěkném křesílku. Ratanové křeslo už tam kdysi na zkoušku bylo a hádejte, kolikrát se na něm asi tak sedělo.... Takže volba padla na šatní stojan, který určitě vídáte na mnoha fotografiích "skandi" ložnic. Já vím, žádná originalita. Kdo říká, že jednou (až budu mít více času pro sebe, haha) se tam třeba nemůže objevit onen beauty koutek . Prozatím bude stojan sloužit třeba jako výstavka mých "50th shades of grey" svetrů :-).

Přeji Vám i sobě brzký příchod jara, Katka










12 komentářů:

  1. Kacenko!! To je bomba, uplne se mi tají dech! Presne takhle bych si prala mit naši ložnici! Jen je podkrovni, takze nemam moc moznosti kam dat obrazy :-( ale stojan uz take čeka na me oblibene kousky :)

    Měj se krasne :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, určitě se brzy dočkáš a věřím, že se máme na co těšit! A obrazy vypadají krásně i jen tak ledabyle opřené o zeď ;-). PAPA

      Vymazat
  2. Čisté, jednoduché.. Krása! To se ti moc povedlo! Nina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino, přesně o to mi šlo! Tak jsem ráda, že se ti ložnice líbí! PA

      Vymazat
  3. Katko, opet moc vydarene. Stendr vypada moc hezky, to svetlo na nem ledabyle omotane je nadherny detail. I ja se letos chystam na loznici a resim podobny problem - nocni stolky, zatim mam jen myslenku odkl. stolku podobnych prave temto tvym stolickam, ale resim suplik, ktery by mi taky chybel. Uvazovala jsem i o papirovem pytliku pod stul, ale rozhodnuta nejsem. Uvidime:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, ty jsi prostě zlatá, děkuji. Jako noční stolky v podobě těchto stoliček dobrý... Ale stále hledám něco lepšího a zároveň neokoukaného. Tak snad jednou... Budu se těšit, jak to u vás nakonec dopadne! PA

      Vymazat
    2. Ja prave bych rada spis neco se suplikem nebo uloznym prostorem, no uvidime. A za posteli mam tu tmave sedou, hodne tmave sedou, ale my mame sikminu nizko, takze je to spis takovy siroky pruh za posteli, ale ja si v ni libuju:-). Tak at se taky zadari:-). M.

      Vymazat
  4. Katu, moc pěkné. Ostatně jako vždy. Problém s nočními stolky mám stejný, momentálně tam stojí švindl Vitra a drátěný koš, jednou snad nějaké budou... ale jak říkáš, až budou stát za to. Pokud budeš dávat tmavší šedou, prosím pochlub se, taky do ložnice pomalu uvažuju o změně těch bílých zdí. Šedá je favorit, jen si nejsem jistá sytostí, tak se ráda nechám inspirovat.
    Pa a ať se daří. Vendula
    PS: máš čím dál lepší fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendul, děkuji za poklony! I se švidl Vitrou (což mě tedy dost pobavilo :-D) se mi Tvé noční stolky líbí! A jak jim to sluší v jarním stylingu pro ND! Doufám, že nová šedá nebude na TO DO listu až pro příští rok... Nějak se do toho zatím nikdo nežene totiž :-) PS: Změnila jsem program na úpravu fotek a to jsem měla udělat už dávno. Původní program neuměl až tak dobře odstranit žlutozelené tinty ;-) Takže tak. PS2: Pilea bude v dubnu, zatím je to stále prcek ;-) Měj se parádně. Katka

      Vymazat
    2. Už se na mrňouska zelenýho těším :-) S fotkama je to děs, vždycky něco upravím na noťasu a pak na to koukám na telefonu, že mi to jde do žluta nebo kam. Prostě pomoc. Dělám ve Photoshopu, ale pořád to jaksi není ončo... Jo a díky za pochvalu stylingu. Zahlídla jsem, že se taky máme na co těšit ;-) Ať se daří :-)

      Vymazat