úterý 22. prosince 2015

Vánoční ladění

S vánoční výzdobou jsem to ani letos nepřeháněla. Většina ozdob je ještě z minulého roku. Jediné, co jsem dokoupila jsou nějaké skleněné baňky, protože ty vždy bohužel přijdou k úhoně. Vánoční kabátek dostal i pryšec a to neplánovaně, protože jsem objednávala "sáček" na drobné dárky pro Mařenku a zase jsem nečetla rozměry. Takže když přišel balík s pytlem, dost jsem se opět nasmála své zbrklosti.

Hodně se mi líbí přírodní ozdoby, kterých je plný Pinterest a Instagram. Ten kontrast mezi přírodními ozdobami a designovými doplňky mi dost baví. Takže při každé procházce lesem jsem si přinesla jednu řádně ztrouchnivělou větev a za týden bylo materiálu více než dost a já mohla vyrábět.

Také musím poděkovat Markétce z Mit liv er smukt za vánoční plakát, který vytvořila. Mám moc ráda typografické plakáty, tak mi jím udělala velkou radost.

Právě svítí sluníčko (když svítí, tak mi ani nevadí ty jarní Vánoce), tak jdu budit Marušku a vyrážíme ven, pořádně se jej nabažit.

Mějte klidné předvánoční dny, Katka













8 komentářů:

  1. Vyladěné jedna báseň! Mně se takový minimalismus moc nedaří realizovat, ale průběžně odebírám :-)). Ono by vlastně stačilo pořádně uklidit, ovšem to je taky jedna velká utopie :-). Ale máte to Katko krááásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, moc děkuji. Pro mě to byla dlouhá cesta, než jsem dospěla k tomu, že méně je někdy více. Teď vím, že je to to, co jsem tak dlouho hledala. Jinak úklid je kapitola sama pro sebe a s minimalismem se opravdu moc nekamarádí, takže stále bojuji s poházenými hračkami apod. Díky za zastavení, fajn dny přeji!

      Vymazat
  2. Mas to krasne, ciste...prajem krasne vianoce...jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko, díky, díky. I já přeji krásné svátky!

      Vymazat
  3. Moc krásné to, Katko, máte! Obdivuju Váš blog hned od začátku, opravdu veliká paráda a super nápady!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, děkuji za tak milá slova! Však mně se u Vás také moc líbí!

      Vymazat