pátek 18. prosince 2015

Vánoční balení

Ještě než jsem začala blogovat, dala jsem si předsevzetí mít alespoň jeden článek týdne. Předsevzetí je tatam. K blogu jsem nezasedla pěkně dlouho. Ano, jsem ostuda. Na svoji obhajobu musím napsat, že nezahálím. To je samá oslava, nějaké výlety, zařizování... Tuším, že už jsem se asi tři týdny nezastavila. Ale není to takové to hektické nezastavení. Spíš si poslední dobou víc užívám rodinu a přátele.

Ale témat na články mám dost. Ať už je to konečně dozařízená pracovna nebo dárky, které jsem nadělila sama sobě pod stromeček :-) Pak je to také vánoční výzdoba, kterou ladím snad od začátku adventu. Je toho mnoho, o čem chci psát, tak snad to nezůstane jen u těch plánů, protože mám pocit, že mezi svátky to bude jeden velký návštěvní maraton. Uff.

U vánočního balení jsem nechtěla experimentovat s barvami, stejně tak jako u vánoční výzdoby. Takže vyhrála bílá, černá s přírodními akcenty. Akorát dětem balím dárky do papíru, který vybírala Maruška (hrozná divočina :-)). 

A aby mě to balení šlo lépe od ruky, pořídila jsem si stylový držák lepenky a stylové, mosazné nůžky. Vše od mnou milované značky HAY. A že se na to hezky kouká, se můžete přesvědčit sami. Štítky na dárky jsou od talentované Veroniky z My White Obsession, k dispozici ke stažení zde. Jsou jednoduché a přitom originální, jsem z nich nadšená. Pouze jsem je pro efekt podlepila černou čtvrtkou. Zároveň se chci omluvit za kvalitu fotek, protože fotit v těchto pošmourných dnech, je o mé nervy.

Přeji Vám opravdu klidně prožití vánoční období a já slibuji, že se za pár dní opět ozvu.
Pa, Katka








6 komentářů:

  1. Nádhera!!! Chci dostat dárek od Tebe :-D :-*
    Kačenko, jak jsi spokojená s tím stolkem od Hay? Přemýšlím, že si ho po Vánocích nadělím.. Mám takových plánu, vůbec netuším kde na to vezmu :-D Ale tohle my vyřeší rodina a poukázky na ND :)

    Měj se krásně!!
    Teru

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Terezko, děkuji za komentář. Stolku nemám, co bych vytkla. Snad jen, že by se mohl ještě sám otírat od prachu :-) Protože se z těch rohů hůře dostávají smítka. Jsem na tom podobě- nevím, co dříve připsat na wishlist 2015... Tak přeji, ať si můžeš ze svého po Vánocích co nejvíce odškrtnout. Krásné dny!

      Vymazat
    2. Moc dekuji, Kacenko, za odpověd!! Ja porad váhám zda stolek, nebo string policku :-O jsem hrozna! :-D doufam, ze Ježíšek byl bohatý a brzy se pochlubis novinkami :) my si užíváme u rodiny na jihu, takze ani nemuzu nic fotit, protože tady na to neni nic pěknýho :-D

      Vymazat
  3. Kačenko, jeste prosim - mas ten nejvetsi? Dekuji :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez, je to těch 60x60cm. Pak máme ještě rozměr 60x40cm, ale ten je až moc malý. Jinak na jihu máme také rodinu z mužovo strany a dnes jsme se zrovna vrátili ;-)

      Vymazat