pondělí 23. listopadu 2015

Paletové DO IT YOURSELF

Nábytek z palet zažívá v poledních letech velký boom. Možná z toho důvodu jsem byla rozhodnuta mu odolat. Jenže člověk míní...

Stále jsem si nevěděla rady s neutěšeným koutem v pracovně. Věděla jsem, že chci k posteli pro hosty nějaký odkládací stolek, stoličku či tak něco. Zároveň se mi do toho nechtělo moc investovat. Jednou by zde totiž měla být velká knihovna (to až budu mít zase čas vrátit se ke čtení). Večer před usnutím (to mám v hlavě snad nejvíce myšlenek) mi napadlo, že by to mohl být nějaký starý kus dřeva na kolečkách (často vídám na IG). Věci na kolečkách se mi děsně líbí. Starý kus dřeva s pořádnou patinou se mi prostě nedařilo sehnat, tak padlo rozhodnutí na mini paletu. Muž mi dovezl dva kusy, to abych si vybrala. Tak jsem si vybrala a to kusy oba :-) Palety byly v dost hrozném stavu, takže musel zakročit táta a zbrousit je. Jednu jsem natřela na bílo, druhou na černo a přivrtala kolečka. Nové stolky byly na světě.

Černý stolek putoval do pracovny. Bílý měl přijít do ložnice. Jenže tak moc se mi líbil ten kontrast dřeva s kovovým stolkem od HAY, že zůstal v obýváku. No a rázem je tu tolik dalších možností, jak všechny stolky poskládat... Musí Vám být jasné, že minimálně dvakrát do týdne je přemisťuji. Je to paráda ;-)

A nad čím teď před usnutím přemýšlím? Krom toho, co zítra uvařit, tak mimo jiné ještě o vánoční výzdobě. Pár nápadů už mám. Jak jste na tom Vy? Použijete výzdobu z minulého roku? Nebo jste už pořídili výzdobu novou? Přiznám se, že já tak půl na půl. 

Hezké podzimní dny přeji...






8 komentářů:

  1. No tak ty jsou naprosto kouzelne a dokonale a s Hay stolkem to tomu bilemu fakt neskutecne sekne!!! Mate to doma nadherne Katko, mohla bych novy blog sdilet u sebe? :-)
    A s vyzdobou - diky malemu a jeho prvnich Vanocich planuju vic romantiky a svetylek a moc se tesim. A musim to stihnout do patku, sakra! Jen doufam, ze to pri zdobeni stromecku zase neposunu uplne jinam :-D...
    Pohodovy predvanocni cas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuji za zastavení na blogu a za slova chvály. To mě vždy tak nakopne pro další tvoření. Bude mi velkou ctí, pokud budeš sdílet :-* PS - Vánoční výzdoba v Tvém podání je už teď jasná pecka. No těším se! PA Katka

      Vymazat
  2. Moc pěkný. Obzvlášť ten bílý v obýváku, ten tam super sedí. Fakt krása ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, Vendulko! Moc děkuji za zastavení a za pochvalu! :-*

      Vymazat
  3. Nádherně bydlíte :-) Jen se kochám... Krásný advent!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, děkuji za milá slova :-* Krásné předvánoční dny!

      Vymazat
  4. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum - Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší pravděpodobnost výhry

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat
  5. Takovéto paletové DIY mám velice ráda. Dokonce jsme se o to pokusili i s manželem ale v trochu větší míře. Chtěli jsme si tak udělat celou místnost, velice kreativně. Našli jsme fakt super kauf na palety, ale nebylo je jak převézt a tak jsme si půjčili paleťáky a šlo to samo:)

    OdpovědětVymazat