neděle 5. března 2017

Stylová pracovna s kolekcí Daily Fiction

Na Designville mají už pár dní skladem hravou kolekci kancelářských potřeb od Normann Copenhagen vtipně pojmenovanou Daily Fiction. Na svém instagramovém účtu ji představila už i Klára Davidová a to znamená druhé pokračovaní našeho seriálu pro designové nadšence.

Black & White

První Klářin styling se nese v tradičním černobílém duchu. Pokud pracujete z domova, nebo prostě jen ve své domácí kanceláři trávíte více času, pak jistě oceníte, když vaše pracovna bude podle toho vypadat. Někdo rád tvoří/pracuje v tzv. kreativním nepořádku a někdo naopak vyžaduje logické uspořádání předmětů na ploše stolu, ideálně do deseti sektorů podle tzv. Zajícovy varianty :-) Dobře, to jsem si trochu zapřeháněla. Ale pokud se stejně jako já řadíte spíše k těm systematištějším osobám, budete ve své kanceláři vyhledávat praktické a zároveň stylové pomocníky.

Pořádek v dokumentech zajistí velká plastová složka Daily Fiction, která pojme formát A4. Na vaše poznámky, myšlenky a nové nápady zas využijete zápisník daily Fiction s pevnými deskami s nylonovým potahem s motivem "serious structure" v černobílé barvě. Kvalitní zpracování a originální vzhled nůžek Daily Fiction vám zaručí ten nejpřesnější a nejostřejší střih. Papíry, které chcete mít na očích, ale nechcete je mít ledabyle rozházené po stole, sepněte černou svorkou Daily Fiction se zlatým logem značky.


Ještě stále nemáte nástěnný kalendář pro tento rok? Klára má i svou kolekci kaledářů a plakátů. Tento černobílý krásně doplnil první styling.


Kancelář s puncem luxusu

Zlatá barva na doplňcích umí divy. Dává tomu všemu jakýsi punc luxusu a v kombinaci s modrou barvou na doplňcích vaši pracovnu promění v tu nejhezčí široko daleko. Druhý styling se tedy nese na zlatomodré vlně a mně opravdu učaroval.

O tom, že i ořezávátko může být stylové, nás opět přesvědčili jeho tvůrci. Ořezávátko Daily Fiction na první pohled zaujme svým neobvyklým hexagonálním tvarem s metalickými odlesky. Krásně jej doplnily zlaté nůžky a sametová tužka s gumou na konci.

Zápisník Daily Fiction s roztomilým grafickým motivem "space stone light" se vyrábí i ve formátu A4 a můžete k němu pořídit gumu, balící papír nebo třeba pravítko se stejně hravým designem.


Vaším velkým pomocníkem mohou být i kulaté nálepky od Normann Copenhagen, které využijte k přichycení malých vzkazů, nebo při balení dárků. 



Společně s Klárou doufáme, že jsme vás alespoň trochu inspirovaly, pokud se zrovna chystáte zařídit si svoji vlastní pracovničku, nebo ji jen dát třeba nový vzhled, šmrnc. Těšíme na příště u dalšího dílu!

Hezký březen přejeme,
Katka a Klára

1 komentář:

  1. Tak to je vážně parádní inspirace na pracovnu. Mockrát díky. Také si teď tu svoji zařizuji. Nemám tu bohužel k dispozici moc prostoru, nicméně nějaké místo vyhrazené čistě na práci prostě potřebuji. Ještě bych rád investoval do nějakého lepšího počítače. Díval jsem se, že třeba repasovane notebooky HP nevypadají špatně. Myslím si, že repasovaný počítač by mi bohatě stačil.

    OdpovědětVymazat